Welkom

Iedereen een stap verder brengen

HRM-O is het bedrijf van Monique op de Weegh-Mosch. De kern van HRM-O is iedereen een stap verder brengen in zijn ontwikkeling. De ondernemer, medewerker(s) en daarmee de onderneming dus.

Monique is bekwaam in het projectmanagement van grote, complexe HR-projecten. Ze werkte voor Getronics, Nortel en Microsoft. Ze was onder andere verantwoordelijk voor outsourcing, werving & selectie, pensioenonderhandelingen, invoering van het nieuwe werken, efficiencyslagen, inrichting van de OR en bedrijfsovernames, om een greep uit haar werkzaamheden te noemen.

De aanpak van Monique is zowel zakelijk als warm. Duidelijk over de inhoud, maar met oog voor de mens. Altijd. Ook onder moeilijke omstandigheden zoals ontslagrondes.

Deze kennis, ervaring en mooie combinatie van eigenschappen biedt Monique nu aan via HRM-O. Aan kleine bedrijven en aan grote. Aan organisaties die geen eigen HR-afdeling hebben. Aan bedrijven die tijdelijk HR-projectondersteuning nodig hebben. Aan bedrijven die advies willen, of ‘even’ handen aan het bed.

HRM-O

  • Onderzoekt
  • Ontdekt
  • Ontwikkelt
  • Onderneemt
  • Ontzorgt

Contact

Monique op de Weegh - Mosch

Telefoon: 06 - 23602344

Email: monique@hrmo.nl

Linkedin profiel